GAVER SOM GLEDER HELE ÅRET

I samarbeid med smartphoto

Smartphoto, tidligere extrafilm, er en av europas ledende fotoprodusenter på internett. Her kan du bli inspirert og få tips til hvordan du kan bevare dine bilder på en unik måte. Hos smartphoto finner du et stort utvalg av forskjellige produkter til å lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser, fotokalender eller fotogaver som fotokurs, musematte, mobildeksel, iPhone deksel, pute med foto –  med din egen personlig fotogave kommer du aldri mer til å måtte lure på hva du skal gi bort i gave.

Lag en unik fotobok med minnene dine, det finnes utrolig mange måter du kan lage en helt unik bok på. Vekk spesielle øyeblikk til liv igjen med bilder og tekst i din personlige fotobok. La ikke bildene bli liggende på mobilen eller kameraet, men lag en fin fotobok som du kan med stolthet vise frem dine beste bilder og de fineste øyeblikkene.

Gjør det personlig ved å bruke dine personlige bilder og legg til tekst, sideoppsett og clip art slik at akkurat dine øyeblikk blir levende. Fotogaver er den perfekte gaven til venner og familie.Ta vare på minnene på mange ulike måter! Lag fine produkter med bilder fra ferien, festen, med bilder av nære og kjære eller hva du vil. Perfekte gaver å gi bort, gaver som kan både brukes og som gir liv til de beste øyeblikkene. Eller gi deg selv en fin gave!

I dag finnes det mange typer kalendere å velge mellom, og smartphoto tilbyr de forskjellige modeller for at du skal kunne velge den som passer til livsstilen din. En fotokalender er en gave som gleder hele året. Velg månedskalender dobbel, enkel eller kvadratisk, deretter kan du velge blant en rekke profesjonelle design som du kan gjøre til dine egne. Velg det som passer deg best, du vil ha full kreativ kontroll med hver kalender du lager. Når du har bestemt deg for en bestemt modell, kommer den morsomste delen: å velge bilder som gjør kalenderen helt unik. Hos smartphoto kan du bestemme almanakkens startdato, og deretter laste opp bildene direkte i nettbutikken.

For at du som kunde skal få den beste servicen, så får du også smartbonus, smartgaranti og smartdialog. smartphoto – minner du kan ta på! Det er gøy med bilder! Som kunde hos smartphoto er det enkelt og trygt å forvandle dine beste minner til noe helt spesielt – noe som sprer glede og som bevarer de beste øyeblikkene i flere generasjoner. Du kan være sikker på at du alltid får den beste kvaliteten til gode priser.

Advertisements

Leave a Reply