NYE HVERDAGSFAVORITTER DU IKKE KAN MOTSTÅ

Inneholder annonselenker

I år er virkelig den norske sommeren tilbake, med regn og sol om hverandre og litt kaldere luft til kveldene, sånn vi egentlig er vant med! Men vi skal jo ikke klage, vi får nyte det gode sommerværet når det først er her, og bare kose oss når vi har muligheten til det, for vi har jo uansett en veldig fin sommer inni mellom!

Utvid klesgarderoben din med nye favoritter som vil ta deg gjennom sommeren og inn i høsten. Her finner du det perfekte utvalget til enhver anledning. Her får du en liten smakebit av mine hverdagsfavoritter, som er like fine å bruke nå på sommeren som utover høsten!

 

Vest / Solbriller / Sandaler / Klokke + armband / Kjole / Veske

 

Blazer / Sko / Shorts / Veske / Pearl clip 4-p

 

Kjole / Hatt / Sko / Veske / Armbånd / Solbriller

 

Blazer / Bluse / Shorts / Sko / Veske / Klokke / Solbriller

 

Øreringer / Veske / Sko / Skjørt / Hårband / Solbriller / Armbånd

Advertisements

Leave a Reply