DRØMMER DU OM Å OPPLEVE FOTBALL DRØMMEN PÅ NÆRT HOLD?

I samarbeid med OLKA.

OLKA Sportsreiser er en av Skandinavias største sportsreisearrangører, de har drevet med reisebransjen siden slutten av 1970- tallet. Hvert år så er det 20 0000 fornøyde gjester som reiser med olka. Har du en drøm om å få muligheten til og få oppleve fotball drømmen på nært hold? Nå kan du få en fotball pakke til alle Europas toppligaer. Høres ikke det fantastisk ut? Mange har jo en stor drøm om å reise til England for å se på fotball. Stemningen på hjemmebane er jo en helt unik opplevelse, og er helt spesielt. Kampen i seg selv er en fest du sent vil glemme.

Planlegger du allerede ferien til neste år? Da kan jo fotball turen som du har planlagt lenge, være den komplette storbyferien til neste sommer? Eller du kan gi bort reisen i gave, til noen som har en stor interesse for fotball. Der man også får muligheten til og nyte resten av dagene sammen, mens dere utforsker noen av Englands desidert kuleste byer.

Her får du fotballreiser til Premier Leaque, La Liga, Serie A, Bundesliga samt Champions Leaque. Fotballreisen din kan du få etter ditt eget ønske, etter 40 år så har de i sportsbransjen fått et fantastisk nettverk rundt om i Europa. Derfor kan du få et tilbud til rimelige priser og fotballreiser med en god kvalitet. Du kan med andre ord være sikker på at du får det du har betalt for.

Syns du det er vanskelig å velge riktig kamp? Fortvil ikke! Her får du fotballturer til storbyer som London, Barcelona, Madrid, Milano, Manchester, Roma og Liverpool. Er dere en gjeng som skal på fotballreise, så får dere hjelp når det kommer til bestilling av transporter, restauranter, diverse utflukter og mer. For grupper som vil på fotballreise så får du også hjelp med å bestille. Her får du en unik erfaring med idrettsreisebransjen, og kontaktnettet som gjør at du får den hjelpen du trenger.

En fotballreise er et minne for livet, og OLKA Sportsreiser gir deg muligheten til å se fotball slik den skal sees: Live!

 

Advertisements

Leave a Reply